Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Virusfri och börjar återgå till vardagen

  Jimi Wikman

  [url="http://www.jimiwikman.se/wp-content/uploads/2010/02/vickedsick1.jpg">vickedsick1.jpg

   

  Det betyder att jag nu får leka lite tafatt och försöka springa ikapp vad jag har missat, både verksamhetsmässigt här på Mortfiles (lyckligtvis inte alls mycket) och studiemässigt.  Det är framförallt studierna som känns som jag halkat efter lite, men även designprojektet för e-handel med fotocanvas har hamnat på efterkälken, vilket inte alls är bra. På studiesidan blir det en bejublad återkomst imorgon och på designsidan ska jag försöka ta mig i kragen och få fram lite kreativt under dagen, men det är svårt när ögonen knappt vill hålla sig öppna.

   

  Det har varit snart 6 dygn med alldeles för lite sömn på grund av olika anledningar och det börjar ta ut sin rätt, men får jag bara ett par timmars extra sömn så ska jag kunna ruska av mig det också. Måste bara hitta dom där extra timmarna först :)

   

  Träningsmässigt och viktmässigt har det varit katastrof med total inaktivitet och mängder med onyttigheter, men trots det har jag inte lagt på mig så mycket...än. Nu får det dock bli lite skärpning på torpet och återgång till riktig kost och regelbunden träning igen. Promenader och simning börjar vi med och så får det bli ett gymkort nästa vecka.

   

  Om vi ska kika historiskt så följer 2009/2010 så här långt samma mönster som förra året med en sjukdomperiod i oktober/november och en i januari/februari. Det skulle då betyda att jag nu kommer att vara frisk fram tills i sommar när jag åker på en feber period på grund av stress och sedan håller mig på benen fram till oktober. Vi får se om det stämmer :)

   

  För närvarande är jag iallafall frisk, eller snudd på iallafall, så nu lägger vi i näst växel och kör ikapp livet som jag missat dom senaste veckorna!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...