Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Victuscella - nytt projekt med custom post types

  Jimi Wikman

  Ett nytt projekt ska sättas igång och den här gången är det nattklubben Victuscella som ska få en helt ny webbplats byggd på Wordpress med en del intressanta funktioner baserade på custom posts.

   

  Victuscella ska bli ett spännande projekt som inte bara ska se bra ut designmässigt, det ska fungera enkelt också och där kommer Wordpress custom posts in. Det blir tre bloggliknande områden på Victuscellas webbplats: Nyheter, Meny och Vimmelbilder. Nyheter kommer att avända den vanliga bloggfunktionen och Meny och Vimmelbilder kommer att använda Custom posts.

   

  Vimmelbilder kommer att använda Wordpress gallery shorttag för stt skapa ett interaktivt galleri vilket gör det möjligt att trycka in lite sociala medier som Facebook och Twitter kopplingar samtidigt som varje bild får en kommentarsfunktion.

   

  Menyn kommer att bli extra kul för där kommer jag att gå lite längre än vad dom flesta menyer ser ut idag genom att varje rätt får en egen post genom custom posts. Det gör det möjligt att utveckla varje rätt individuellt med bilder, recensioner och kopplingar till sociala medier! Det enda som blir lite jobbigt med menyn är att varje typ av manyn måste få sin egen taxonomy, men jag trur att det kommer att bli värt det!

   

  Hela webbplatsen kommer att fokusera mycket på sociala medier och då framförallt Facebook och Twitter. Det kan hända att vi tar steget lite längre sedan, men just nu är det viktigaste att få upp sidan och komma igång med marknadsföringen.

   

  Victuscella kommer att vara mitt focus dom närmaste två veckorna och jag ser fram emot att få visa upp den färdiga designen i början på Augusti :)

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...