Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Varför tänker inte folk själva?

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2009/09/viruskiller.png">viruskiller.png

   

  För mig som ansvarsfull förälder är det självklart att undersöka saker som påstådda epedemier och när jag ser att det vaccin som folk så glatt ger sina barn inte är testat, godkänt eller bevisligen ger någon effekt alls så blir jag lite skeptisk. När det sedan uppdagas att företaget som gör vaccinet i förväg avsagt sig allt ansvar för eventuella biverkningar och att deras så kallade mirakeldrog innehåller en sorts kvicksilver går direkt upp i hjärnan (nej, det är INTE samma kvicksilver som du får i dig från fisk...) då drar jag åt mig öronen ordentligt.

   

  När jag tittar utanför Sveriges gränser och ser hur deras mediabevakning ser ut, vilket skiljer sig markant mot den svenska med mer fokus på hur skadligt vaccinet är då är jag plötsligt inte lika intresserad att stoppa i min son något som kan göra mer skada än svininfluensan i sig. Den slutgiltiga spiken i "gå och vaccinera dig" sången är när jag ser att dom uppgifter som WHO har grundat sin Pandemivarning på är lögn och att Svenska myndigheter har blivit anmälda för att undanhålla information och ljuga för svenska folket angående vaccinets verkan. Dessutom har svenska myndigheter blivit anmälda för att ha brutit mot lagen som säger att all medicin, inklusive vaccin, måste vara ordentligt testat och bevisligen verksam, något som det vaccin så många idag stoppar i sig faktiskt inte är.

   

  Det kommer hela tiden information om personer som fått vaccin och sedan blir sjuka ändå, en del till och med avlider, men ändå går man som zombier iväg för att ta mirakelvaccinet och uppmanar alla andra att "ta sitt ansvar"!? Vad är orsaken till det mantrat och vad är det som får svenska folket att helt ignorera dom varningar som hela världen kablar ut? Är det för att svensk media helt tycks undvika någon form av information som kan skapa tvivel? Litar man blint på att svenska myndigheter vet vad dom gör (hur osannolikt det verkar för mig) eller har man helt enkelt ingen ork eller motivation att kolla vad man stoppar i sig och sina barn INNAN man gör det?

   

  Svininfluensan ÄR en hemsk sjukdom som märkligt nog var utrotad och nu har kommit tillbaka på konstgjord väg, men det är ingen pandemi. Mellan 5000 och 10.000 människor har dött från Svininfluensan, vilket är fruktansvärt. Förra året dog 500.000 människor från den vanliga influensan, vilket faktiskt är en helt normal siffra för en influensa hur horribelt det kan låta. Nu ska man ta den utbredda vaccinationen med i beräkningarna som kan påverka antalet döda, men eftersom vaccinet inte bevisligen har någon som helst effekt så är det svårt att säga om det har någon effekt alls och i så fall om effekten är positivt eller negativt.

   

  Det är inte konstigt att världen ser ut som den gör när ingen stannar upp och tänker själv, utan bara går på som snälla små får som blir matade med den information som media och regering väljer att ge dom....

   

  Så stanna upp en sekund och tänk själva! Ifrågasätt den information som du blir matad med och sök flera källor för att få en så hel bild som möjligt.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...