Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Varför skapa en separat blogg för Ehandel?

  Jimi Wikman

  Efter att ha funderat på saken ett tag så tänkte jag prova att separera innehållet även i bloggen och därmed fokusera innehållet lite tydligare. Den här bloggen blir den första av fyra separata bloggar och den kommer att fokusera enbart på Ehandel.

   

  Anledningen till att jag vill dela upp mitt bloggande är att jag trots allt skriver om ganska skilda saker och det är troligt att inte alla är lika intresserade av alla fyra ämnena som jag är. Det ger också en möjlighet att fokusera bloggen på ett helt annat sätt så det blir mer intressant.

   

  I den här bloggen är det tänkt att jag ska skriva om Ehandel som just nu är det ämne som har stort fokus då det är vad jag jobbar med hela dagarna. Det blir en del allmänna poster om vad som sker inom ehandel, lite om betalningslösningar och logistik och så en hel del funderingar om utveckling för Ehandel och konvertering vilket i sig betyder en del överlappning mellan den här bloggen och de andra bloggarna.

   

  Jag hoppas att du ska gilla den här bloggen och jag kan föreslå att du blir medlem och klickar på följa knappen högst upp till höger så du inte missar något!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...