Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Träningsdags!

  Jimi Wikman

  Nu är det dags igen då, träningsfebern har slagit till och med hela kontoret surrandes av träningsprat så är inspirationen på topp! Det har med andra ord blivit dags för nästa steg i mitt nya liv: träning.

   

  Det är många på jobbet som tränar hårt och det är en stor inspiration för mig, speciellt som de använder sig av Träningsdagboken/Runkeeper med flera så det går att motivera varandra på ett bra sätt. Jag har länge siktat på att komma igång med träningen igen, men med pendlingssituationen förra året fanns det aldrig något bra sätt att göra det.

   

  Nu är situationen helt annorlunda och här i Märsta finns det fantastiska utrymmen att springa och gå även om det är lite halt än. Igår tog jag ytterligare ett steg och köpte mig en ny våg och lösta gymkort på Fitnes 24Seven som ligger utanför dörren vid kontoret och i centrum här i Märsta.

   

  Nästa steg blir att inhandla nya inneskor och sedan hitta ett lämpligt tillhål för simning så jag kan komma igång med simningen också. Förhoppningsvis kan jag ta mig till gymmet redan imorgon bitti och till en simhall på söndag, men tills dess så ska jag försöka ta lite promenader/löpning. Du kan följa mina framsteg på Runkeeper och Träningsdagboken.

   

  Hur ser dina träningsplaner ut?

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...