Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Svårt läge

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2009/10/gpm-primary-020.png">gpm-primary-020.png

   

  Design av webapplikationer kurse däremot är ett gytter av information och labbarna känns inte alls lika logiska eller överkomliga som Oracle SQL, men får jag bara fram vad som är tänkt så ska det nog gå det också. Javakurserna förra året och sommarkurserna i PHP och Javascript ger en bra grund att stå på, så det ska nog gå bra det också även om det är en del väldigt stora labbar tycker jag. Här ligger jag på en halv labb och har fått ett litet bakslag iochmed att min grupp beslutat att gå vidare med sista delen av gruppprojektet själva. Beslutet är inte direkt överraskande eftersom jag knappt varit tillgänglig alls dom senaste 3-4 veckorna och det fungerar inte i ett projektarbete. Tyvärr för mig så betyder det att jag får göra konverteringen till att göra en av dom fyra hemsidorna databasdrivna själv och att jag bara har knappt en vecka på mig. Hade det bara varit den uppgiften på att göra listan skulle det nog ha hunnits med, eller om jag haft den minsta ork att faktiskt göra det...men nu är det lite svårt läge.

   

  Jag var iallafall till läkare igår angående min långvariga...koma kan vi väl kalla det. Efter en riktigt lång konsultering, vilket inte direkt är vanligt, så blev det en drös prover och ett EKG, så nu får vi se om det visar någonting på dom proverna. Det är många saker som kan påverka och just nu funderar vi på om det kan vara något med sköldkörteln som jag hade förhöjda värden på redan förra året, vilket styrks av mitt halsproblem som tycks sitta just runt sköldkörteln. Det kan också vara en biverkan av 8 års nattarbete eller början på Diabetes som går i släkten. Med tanke på att jag nu hoppar ganska friskt i vikt med 3-4 kilo upp och ner på ett par dagar, att jag gått ner i puls med nästan 30 slag i vilopuls och att min kroppstemperatur har ramlat ner till 36.7  istället för mina normala 37.5 så är det kanske inte konstigt att man mår lite knepigt mellan varven?

   

  Lite skoj är det att notera att jag hade nästan exakt samma symptom förra hösten, fast med skillnaden att jag då sov dåligt på grund av bihåleinflamation och att jag nu sover hur bra som helst...fast hela tiden. Jag har inte sovit så här mycket sen jag hade svår hjärnskakning för 5-6 år sedan!  Eftersom det bara tycks drabba mig på hösten så kanske jag är allergisk mot fallande löv eller nåt...vem vet, något skumt är det iallafall :)

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...