Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  StoreSuite är prissatt

  Jimi Wikman

  folder_tar.pngStoreSuite, eller Interspire Shopping Cart som den egentligen ska kallas kommer snart ur sin Beta status och förköpspriserna har nu officiellt fått sina efterträdare av dom priser som kommer att gälla när StoreSuite släpps om någon vecka. Release på Mortfiles blir någon gång i Maj.

   

  StoreSuite som Interspire Shopping Cart kommer att benämnas här på Mortfiles kommer i 4 varianter med olika inriktningaroch funktioner, nämligen Starter, Digital, Professional och Ultimate. Vi ska kika lite närmare på vad dom innehåller och vilken prissättning som Interspire har satt (Mortfiles priser kommer i Maj).

   

  StoreSuite Starter har en begränsning på 20 produkter, 1 admin och saknar en del mer avancerade funktioner som att kunna exportera inventory till CSV och kontaktform till shoppen. Det är alltså en begränsad produkt för dom riktigt små butikerna så priset är lagt till $295.

   

  StoreSuite Digital är anpassad för att sälja digitala produkteroch den är utan begränsningar i antal produkter och kommer med 5 admin rättigheter. Saknar också möjlighet till att exportera i CSV format och kontaktform, men har i övrigt dom flesta funktionerna som StoreSuite innehåller. En bra lösning för den som vill sälja digitala varor som musik, filmer, grafik och liknande. StoreSuiteDigital har slopats inför releasen och ersätts av StoreSuite Professional.

   

  StoreSuite Professional är också obegränsad när det gäller antal produkter och tillåter 5 administratörskonton. Dom enda funktionerna som inte finns med är möjligheten att hantera returer direkt i shoppen och att skicka meddelanden till shoppen eller vid en order. Detta är den shoppen som troligen kommer att efterfrågas mest och prislappen ligger på $995.

   

  StoreSuite Ultimate har allt som ingår i StoreSuite och kommer även med både ActiveKB, Interspires FAQ databas, och SendStudio, Interspires nyhetsbrev vilka kostar tillsammans $275+ om man köper dom separat. Detta är verkligen ett fullmatat paket och prislappen ligger på $2.220.

   

  Alla paket kan uppgraderas till nästa version till en kostnad av mellanskillnaden mellan dom 2 versionerna plus 20%. Alla paket kan även inkludera ActiveKB och SendStudio när som helst, men bara i Ultimate så är dom inkluderade från början. Att lägga till dom är dock redan inbakat i varje paket så efter installation av ActiveKB och SendStudio fyller man bara i vart dom är installerad i StoreSuite och sen är dom perfekt integrerade.

   

  StoreSuite har dessutom funktioner för att skapa webbsidor, nyheter och liknande vilket gör att man kan bygga upp hela webbplatsen runt StoreSuite. Man kan också enkelt importera från OSCommerce, X-Cart, CubeCart eller CSV format samt importera produktbilder och kategorier på flera olika sätt beroende på behov.

   

  Designmässigt så håller StoreSuite samma höga klass som alla Interspires produkter, men StoreSuite kommer med en ny funktion som gör den möjligt att organisera StoreSuite's layout genom drag and drop principen så att alla delar kan flyttas, läggas till eller tas bort efter eget tycke helt utan att röra en rad kod. Förutom 9+ färdiga layouter från början finns självklart möjligheten att få en helt unik design från Mortfiles.

   

  För frågor, information eller synpunkter finns nu forum för samtliga skript på Mortfiles här: ArticleLive, DevEdit, FastFind, SendStudio, SiteCenter, StoreSuite, TrackPoint,

   

  Läs mer om vilka funktioner som ingår för dom olika produkterna i det här PDF dokumentet.

  Screenshots

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2008/03/isc_1_big.gif" title="isc_1_big.gif">isc_1_big.thumbnail.gifisc_2_big.thumbnail.gifisc_3_big.thumbnail.gifisc_4_big.thumbnail.gifisc_5_big.thumbnail.gifisc_6_big.thumbnail.gifisc_7_big.thumbnail.gifisc_8_big.thumbnail.gifisc_9_big.gif

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...