Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Snygga ClientExec designs

  Jimi Wikman

  Nytt från Mortfiles är en ny hemsida för ClientExec design och webbdesign som nu separeras från Mortfiles för mer fokuserad marknadsföring. Lägg namnet på minnet, för det kommer att bli stort: Clientexecdesigns.com

   

  Som någon kanske har märkt har det varit lite tyst här på bloggen ett tag och det har inte enbart berott på att jag varit lite krasslig utan också på att jag har byggt en ny hemsida för ClientExec design. Den nya hemsidan är på engelska med fokus på internationell försäljning till skillnad från Mortfiles.se som kommer att fokusera på Sverige. Det var efter att jag uppgraderat en gammal kunds ClientExec design som jag fick för mig att det kanske kunde vara en lönsam nisch eftersom det finns väldigt få ClientExec inriktade designers.

   

  I dagsläget erbjuder Clientexecdesigns.com design för alla delar av ClientExec samt integration av externa funktioner som beställning, nyheter och login. Clientexecdesigns.com erbjuder dessutom installation av ClientExec och som lite extra krydda på moset även webbdesign om man skulle sakna det.

   

  Eftersom ClientExec saknar kontakt och support för icke kunder har jag lagt till ett skrip som heter SupportTrio som är någonting så ovanligt som ett fullt fungerande och användbart support skript som är gratis(!). Jag har modifierat det ganska ordentligt och jag kommer att berätta mer om det i en senare post för dom som är intresserade.

   

  Något som ännu inte syns är ett affiliate system vid namn JROX som också det är gratis. Dessutom finns stöd för JROX inbyggt i ClientExec, så jag ska designa om det lite och sen testa det för att se vilken effekt det har på försäljningen.

   

  Just för närvarande bygger jag ett ClientExec skin gratis till en kund i utbyte mot lite reklam och så klart ett nytt inlägg i den ack så tomma portfolion.  Lyckligtvis har responsen redan varit god och jag har fått ett antal förfrågningar trots att hemsidan inte varit klar. Framtiden ser ljus ut för Clientexecdesigns.com!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...