Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Snart raderar jag Mortfiles...

  Jimi Wikman

  En dramatisk rubrik, men sann. Det börjar närma sig storstädning på Mortfiles.se och under dom närmaste månaderna räknar jag med att kunna göra en radering och börja på ny kula.

   

  Mortfiles har varit min lekpark  sedan 2006 och det finns mycket som ligger undanstoppat i skrymslen som aldrig bör se världens ljus, så istället för att bara rensa lite så raderar jag allt och börjar på ny kula. Kvar blir i stort sett bara kundcentret och projekthanteraren samt IPB produkterna, allt annat åker i sopkorgen.

   

  Sedan är det dags att bygga om och sätta igång med arbetet att bygga upp det nya kundcentret baserat på IP.Nexus och sätta upp en helt ny blogg med helt nytt fokus. Vi får se om IP.Content hinner bli ett riktig alternativ tills dess, eller om jag kör vidare på Wordpress för just bloggen. I dags läget så är det för många saker som inte riktigt är genomtänkt med IP.Content just när det gäller att få det att fungera som en blogg, men det kan mycket väl ändras tills årsskiftet.

   

  Med Mortfiles NX så kommer jag att påbörja den skrämmande resan mot att stå på egna ben som företagare och det kommer att märkas hoppas jag med dom ändringarna jag kommer att genomföra som kommer att bli ganska intressanta faktiskt. Det nya systemet för vanliga frågor kommer att bli riktigt bra tror jag och får jag till bloggen så att det fungerar med IP.Content så kommer det att bli en riktigt intressant webbplats!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...