Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Smyg Release på Forum

  Jimi Wikman

  crystal_clear_app_kword.pngDet har gått riktigt tungt med Mortfiles VX ett tag. Dels har det varit en nästan oändlig ström av projekt och förfrågningar och dels en mycket långvarig och jobbig 2 månaders sjukdomsperiod som satt allting åt fanders. Trots detta börjar det bli dags...

   

  Mortfiles VX tar sakta men säkert form och jag börjar bli nöjd med vad som händer, även om jag som alltid börjar göra om vissa element eftersom det kommer nya influenser och nya idéer. Artikel sektionen ser riktigt spännande ut nu och det är enbart lite småjusteringar och språkändringar som ska göras innan det blir klart att tas i bruk. Länkarna är klara så när som på en knapp här och något enstaka översättning där. Kundcentret har precis uppdaterats och ska designas om, men även i grund utförande fungerar det fint. Till och med Mortfiles Wiki, något som är enbart på experiment stadiet än är så gott som klart. Skript sektionen saknas fortfarande och det beror på att jag sitter i förhandlingar med Interspire och väntar på att det ska bli klart innan jag sätter fart med det och webbhotells delen ligger fortfarande och frestar med en uppdatering.

   

  Först ut som smygrelease blir dock forumet, eller ja...det är mer än bara ett forum om man ska vara ärlig. Inbakat i en sektion har jag lagt både en blogg sektion, ett galleri, en nedladdnings sektion, en bugtracker och en chat förutom dom vanliga forum funktionerna. Det är fortfarande mycket som ska göras, inte bara på design delen, men det fungerar som det är nu och det är huvudsaken. Kvar att göra är bland annat att sätta upp medlemsgrupper och utveckla forumdelarna så att det passar dess funktion på Mortfiles samt skriva riktlinjer och regler för bland annat den dolda företagssektionen som enbart blir för företag där man bland annat har utrymme för att annonsera ut jobb eller tjänster utan insyn.

   

  För den som vill vara med från början så finns möjligheten nu att registrera sig och delta i utvecklingsarbetet för att skapa ett forum som förhoppningsvis kommer att bli ett naturligt vattenhål för kunskapstörstiga webbutvecklare och designers. Klicka på länken lämpligt nämnd just "Forum" eller följ den här länken: [url=http://www.mortfiles.se/diskussion/]http://www.mortfiles.se/diskussion/

   

  Dom närmaste dagarna kan det hända att forumet är nere under perioder för modifikationer och uppdateringar, men det borde inte ta speciellt lång tid.

   

  Vi får se vilken del av Mortfiles som kommer att få smygrelease härnäst, men om du har önskemål på vad som ska visas nästa gång så finns det en post där du kan rösta på din favorit på forumet. Nu har du möjlighet att påverka vad som händer härnäst ;)

  Andra bloggar om: mortfiles,

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...