Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Slappna av...eller gå under.

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2009/09/exit.png">exit.png

  • Alternativ tre är att ta ett steg tillbaka och inse att ingenting av det som finns på min långa lista måste göras omedelbart och att det inte är värt att må dåligt över det faktum. Mina kunder kommer inte att bli vansinniga av att jag tar en time out ett par dagar, skolarbetet har jag år på mig att göra klart och dom privata åttaganden är inte akuta. Det är bara att beta av saker en efter en tills allt blir klart utan att stressa upp sig. Solen slutar inte komma upp och världen går inte under för att jag ligger efter med saker att göra, men om jag fortsätter att utmana ödet kan det mycket väl bli jag som sitter på pottan...och då blir ingenting gjort alls!

  Jag har känt av stressen ganska länge nu och nu när jag börjar få feberspikar spontant, spänningshuvudvärk och den alltför bekanta hopsnörningen i halsen, då vet jag vart jag är på väg och jag anar att det hänger på gärdsgården nu så jag kastar in handduken, ta ett djupt andetag och slappnar av.  Imorgon är en ny dag och jag möter den hellre pigg och glad än utbränd och eländig. Livet ska vara kul och intressant, inte en plåga!

   

  Jag räknar kallt med ytterligare sjukdom dom närmaste månaderna och därför så kommer jag att vara mycket mer restriktiv med projekt resten av året och fokusera på skolarbetet och Mortfiles istället. Det får ta sin tid helt enkelt för jag är inte redo att stånga mig blodig mot stressväggen oavsett hur mycket pengar det ger...penar är inte allt här i världen och det är svårt att spendera det när man ligger i fosterställning med ångest trots allt.

   

  Dags att slappna av och andas lite...

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...