Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Ser dubbelt och andra roliga paket

  Jimi Wikman

  Hela den här veckan har det ramlat in paket i lagom takt. I måndags kom min Jedi morgonrock från Roligaprylar.se, i tisdags kom mina iPad saker från iShop.nu och igår kom mina nya skärmar! Nu väntar jag bara på nya kontorsmöbler och ska gå ner och hämta ut min nya Hårddisk.

   

  Fick lite oväntat besök igår av posten, som nu är mina nya hjältar, som kom för att lämna av mina nya skärmar bland annat. Istallationen gick väldigt smärtfritt, även om jag fick ta en tur ner på stan för att köpa en till DVI kabel för skärmarna kom med VGA kontakter och jag har förlagt mina VGA till DVI adaptrar någonstans. Datorn hittade skärmarna omedelbart och det var egentligen bara att stoppa i kablarna och köra. Sånt gillar jag!

   

  Idag sitter jag framför mina två 24" skärmar och blir lätt solbränd känns det som och min gamla 22" skärm står på lilla skrivbordet som extra skärm till laptopen till juniors förtjusning. Det tog inte många minuter att få kläm på att jobba med dubbla skärmar och nu vet jag inte hur jag någonsin kunde nöjt mig med en! Det är fortfarande lite trångt på skrivbordet och jag får dra fram det lite så att stativet inte slår i väggen, men när nya skrivbordet kommer nästa vecka så blir det lite mer yta och då kan jag sätta fast stativet där det ska sitta (borra fast i skrivbordet).

   

  Så nu ska jag packa upp min nya hårddisk, göra lite brunch och sedan sätta igång med Buskåkers hemsida som ser helt fantastiskt snygg ut om jag får säga det själv! Funderar på om jag ska ta en sväng till posten också och försöka hämta ut mina paket som tydligen ska ligga där fast dom redan har levererats. Kan bli kul att se hur dom hanterar den situationen :)

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...