Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Så var det helg igen då

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2009/09/user_male.png">Robot - Mortfiles | Icon from DryIcons.comSå blev det helg igen då, det verkar hända allt oftare senaste tiden av någon anledning. Den här helgen är det arbete som gäller och jag ska äntligen få lite projekt avslutade hoppas jag.

   

  Det har varit ett par jobbiga veckor, men den senaste veckan har varit horribel eftersom jag har haft Benjamin hemma hela veckan och min fru har jobbat väldigt långa dagar med inte mindre än två arbetskvällar, så jag har flugit solokvist hela veckan nästan. Att själv vara sjuk är jobbigt, men att ha en tråring som är sjuk samtidigt och som pendlar mellan 39 graders feber ena dagen och full fräs som att han är frisk andra dagen sliter hårt på både fysik och mental hälsa, speciellt om man sover några få timmar varje natt bara som jag har gjort den här veckan.

   

  Jag är dålig på att sitta rätt upp och ner utan att göra något och har jag hela skrivbordet fullt med arbete som måste göras, ja då gnisslas det tänder ordentligt här hemma. Idag tar min fru med sig Benjamin till svärmor fram till måndag, vilket jag älskar henne mer än ord kan uttrycka för och det betyder att jag kan sätta mig ner och jobba för första gången på en hel vecka nästan. Det ska bli så skönt att få bort lite på skrivbordet och kunna fokusera på skolarbetet igen där jag har hela 6 labbar att komma ikapp med.

   

  Först ut blir Jönköpings Afroshop som ska få en ansiktslyftning och där jag nu ska göra grundkoden innan leverans. det mesta är redan klart och det är CSS som ska magiskt transformeras till en design. Efter det ska Swedish LifeCoaching göras klart och jag ska spela in en instruktionsfilm så att kunden får en liten manual att följa i början. Slutligen så ska jag knyta ihop Paxvision som visade sig bli något helt annat än den design som jag först skapade, men det har varit en spännande resa och så länge kunden är nöjd, så är jag nöjd.

   

  Med lite tur kan jag ha allt detta klart tills på måndag så jag kan börja med ett par labbar då, men vem vet vad som kan hända fram tills dess...livet har en tendens att bita en i baken när man minst anar det, men det är kanske det som gör det så intressant att leva trots allt? Idag är glaset halvfullt och man måste som bekant uthärda regnet innan man kan se regnbågen, så önska mig lycka till!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...