Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Rosgården får ansiktslyftning

  Jimi Wikman

  Rosgården familjehem AB får äntligen en hemsida och det är i samarbete med DeserveIT.se som Mortfiles.se tagit fram en ny design åt behandlingshemmet i Söderbärke.

   

  Som första projekt tillsammans med Tobias  Wetterskog som driver företaget DeserveIT har jag skapat en design för Rosgården familjehem AB, ett behandlingshem i Söderbärke med inriktning på omsorgsverksamhet och som utredningshem. Designen är anpassad för deras behov, vilket är ett ansikte utåt som kan visa upp verksamheten och dom referenser som Rosgården familjehem AB har sedan tidigare.

   

  Designen är mycket stilren utan onödigt innehåll och den är skapad för kontakt med kontakt information på så kallade "key positions", dvs dom viktiga områden i designen. En lätt gråtoning i bakgrunden ger liv i den stilrena designen och den attraktiva headern med Rosgårdens nya logotyp lyfter designen rejält.

   

  Första skedet är nu klart och jag har precis avslutat den färdiga layouten och kodat upp i CSS med validering och levererat den till Tobias som nu ska fylla hemsidan med information.  Hela hemsidan är byggd i CSS utan tabeller och den validerar i XHTML 1.0 Transitional.

   

  Jag hoppas att den nya hemsidan ska fungera väl för Rosgården familjehem AB.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...