Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Rivstart på 2012 - många stora företagsloggor blir det

  Jimi Wikman

  2012 har börjat med en rivstart och jag har avklarat första veckan på mitt nya kontor här i Falun. Nästa vecka är det tre eller fyra nya projekt som ska sjösättas utöver dom två jag jobbar med just nu...

   

  Förra veckan var kul, riktigt kul. Jag fick installera mig på mitt nya kontor här i Falun som jag delar med några av mina bästa vänner som jobbar för ett helt annat företag. Det var oerhört skönt att kunna jobba fokuserat i en bra arbetsmiljö till skillnad från att sitta hemma med alla distraktioner det innebär. Det tar ett tag att hitta rätt arbetsflöde och hitta dom mönster som gäller på ett kontor, men det har gått bra tycker jag och jag ser redan fram mot nästa vecka även om jag knappt kommer att vara på kontoret i Falun då. Förra veckan var det fullt fokus på ett analysprojekt, men också fullt fokus på att installera mig ordentligt. Näste vecka blir lite mer varierat om man säger så.

   

  Nästa vecka börjar på kontoret i Falun och sedan bär det av ner till Stockholm för tre inplanerade projektmöten och lite annat smått och gott. Ett projekt ska sjösättas och ett ska förhoppningsvis planeras in i kalendern framöver. Ett projekt ligger och väntar på att få sparkas igång och sedan har jag ett litet projekt som är riktigt spännande!  Vecka 3 bär det av till Stockholm igen för att träffa ett företag som betytt lite extra mycket för mig som jag hoppas kunna få samarbeta med och hjälpa att få bättre fart på sin ehandel.

   

  Jag är medveten om att det låter lite kryptiskt så här, men eftersom jag jobbar under sekretess så kan jag inte säga så mycket mer just nu. När projekten är klara och jag får klartecken av företagen så ska jag berätta vad jag håller på med egentligen för jag vet att många undrar. Jag kan dock säga att jag jobbar med några av Sveriges större företag och några mellanstora företag, en del finns dessutom väl etablerade utanför Sverige också och deras loggor kommer att se riktigt bra ut i min resumé  ;)

   

  Livet känns underbart just nu även om jag kan erkänna att jag känner en viss press att prestera och en viss osäkerhet i alla rutiner än, men det växer förhoppningsvis bort snart när jag blir mer varm i kläderna. Tills dess är det bara att fokusera och göra så gott jag kan.

   

  Jag hoppas att ditt 2012 har börjat lika fantastiskt!

   

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...