Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Release vittring

  Jimi Wikman

  Mortfiles VX börjar nu se riktigt bra ut och det börjar kännas som det närmar sig release för den nya hemsidan! Jag sitter i dagarna och jobbar med validering och finputsningen på portfolion som i dagsläget har 25 projekt och som det ser ut blir det 3 nya innan hösten är här. Forumet har blivit uppgraderat till senaste versionen och säkerställts samt nya bugtrackern har lagts till så att alla godsakerna från IPB finns installerat.

   

  Nästa del av Mortfiles VX blir att snygga till ArticleLive så att det passar in i nya layouten samt sätta upp allting så det blir som jag vill ha det. ArticleLive kommer att användas till framför allt artiklar och tutorials, men det blir mer godis på resurs sektionen även utanför ArticleLive. Till exempel blir det en hel sektion för SEO verktyg och sektioner för gratis produkter som ikoner, photoshop brushes och fonter som kommer att börja smått och sen utökas när det finns tid och vilja.

   

  I höst (omkring september/oktober) kommer nya CubeCart att släppas och då kommer jag att lägga ut en del gratis produkter och en del betal produkter i en webshop. Det blir ett par forum designs och kanske ett par hemside designs som läggs ut till att börja med för att sedan byggas ut vid tillfälle.

   

  Jag har även börjat samarbeta lite med ett par lokala akörer och så här långt känns allt bra. När vi haft lite tid att jobba tillsammans kommer det en pressrelease om dessa samarbeten så det blir officiellt.

   

  I övrigt får jag önska trevlig midsommar!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...