Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Virtusize - imponerar med enkelhet och användbar tjänst

  Jimi Wikman

  Förra veckan hade jag ett möte med Virtusize där de gick igenom sin tjänst och vi pratade lite om vilka fördelar deras tjänst ger i form av ett väldigt smidigt jämförelsesystem av storlekar. Efter mötet testade jag deras tjänst i såväl fullskärm som ipad och iphone och jag måste säga att jag gillar Virtusize.

   

  Om du aldrig hört talas om Virtusize så är det en tjänst där jag genom att lägga upp jämförelsemått på olika kläder, antingen manuellt eller genom att spara kläder som du tidigare köpt i en webshop som har Virtusize. När du sedan vill se om ett klädesplagg passar dig så klickar du upp Virtusize och väljer ett plagg att jämföra med. Jämförelsen visar sedan hur kläderna skiljer sig åt och hur mycket.

   

  Virtusize fungerar bra på fullskärm och helt ok på surfplatta, men på en smartphone fungerar det inte riktigt lika bra...än. Funktionsmässigt så är det en sak som jag blev lite överraskad över och det var när jag hade lagt till ett par plagg och helt plötsligt fick förfrågan att lägga till mått, precis som om jag inte hade några plagg sparade. Det beror på att Virtusize känner av om du har plagg sparade i specifika kategorier eller inte så att du alltid får relevanta plagg som du kan mäta mot.

   

  Designmässigt är Virtusize riktigt trevligt och den neutrala designen passar de flesta ehandelssajter törs jag påstå. Logiken är bra och det är lätt och intuitivt att hantera sina plagg och se om nya plagg passar eller inte. Jag är helt enkelt ganska imponerad över hur enkelt och ändå kraftfullt Virtusize tar sig an storleksproblematiken.

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...