Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Extremely Popular

  Vad kommer med Invision Power Board 3.4?

  Jimi Wikman

  Invision Power Board 3.4 börjar närma sig och när releasen kommer så ska jag självklart att uppgradera den här webbplatsen och det som kommer att hända är att en del nya funktioner blir tillgängliga som jag hoppas ska bli uppskattade.

   

  Den för mig kanske den mest intressanta funktionen är integrationen med Mandrill som gör att jag kan sköta nyhetsbrev och epost kommunikation på ett helt nytt sätt. Mandrill kommer från skaparna av MailChimp som jag gillar och med den här integrationen kan jag få en hel del information om hur mailen fungerar, tas emot och vad som verkar uppskattas.

   

  Den andra funktionen är möjligheten att markera ett svar i forumet som är det bästa, vilket gör det enkelt att illustrera om en fråga har blivit besvarat på ett bra sätt och även vilken typ av svar som skaparen av frågan tycker är bäst. Det är någonting som jag förmodligen kommer att använda på ett fåtal forum bara om inte medlemmarna vill ha det på flera.

   

  SEO uppdateringarna och introduktionen av microformats är självklart också väldigt intressant, liksom CDN, backuptjänst och VigLink. Så det kommer en hel del förändringar snart hoppas jag.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...