Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Mozilla dumpar Thunderbird!

  Jimi Wikman

  Mozillas eminenta mailklient Thunderbird kommer i framtiden inte att vara ett Mozilla projekt utan man kommer att försöka hitta ett alternativt sätt att vidareutveckla Thunderbird.

   

  Mozilla väljer att släppa deras mailklient Thunderbird för att kunna fokusera på deras webbläsare Firefox, men det betyder inte att man kommer att kasta bort Thunderbird utan det kommer att bli en förändring i dess utveckling istället. Det pratas om 3 olika vägar som Mozilla kan gå med Thunderbird, nämligen att det bildas en ny organisation för Thunderbird, ett dotterbolag bildas eller att man släpper källkoden fritt så att det blir ett rent community projekt. Riktigt vilken väg man ska gå är det som ligger på tapeten just nu.

  Vi vet inte vilket som är bäst än, och det väntar vi oss inte göra utan en bred publik diskussion och engagemang från allmänheten, skriver Mitchell Baker.

  Thunderbird är likt Firefox helt gratis, och är Mozillas svar på e-postklienter som Outlook och Mail. Programmet finns till Windows, Linux och OS X, och släpptes nyligen i version 2.0.0.5. Den stora grupp obetalda programmerare som jobbar med Thunderbird borde enligt Baker släppas fri för att bestämma sitt eget öde.

  Källa: IDG

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...