Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Jumpstarter.io - en riktigt bra tjänst!

  Jimi Wikman

  I morse damp det ner en notis i mitt Facebook flöde  om en tjänst vid namn Jumpstarter.io och som den early adopter jag är så surfade jag in för att ta en kik. Det jag fann var en trevlig tjänst med blixtsnabb uppsättning av bland annat Wordpress som passar perfekt för oss utvecklare!

   

  Jumpstarter.io är en tjänst som låter dig skapa virtuella instanser nästan på nolltid.  Efter att du registrerat dig så kan du skapa projekt med en enkel klicktryckning och du kan välja blend flera olika projekttyper. Det inkluderar Wordpress, Drupal Twitter Bootstrap, Cake PHP, Codeigniter och HTML5 Boilerplate för att nämna några av de typer som du kan skapa.

   

  När du skapat projektet, vilket går på en eller ett par sekunder, så får du uppgifter för att kunna komma åt filerna via SSH eller FTP. Du kan också sätta upp flera användare om du vill jobba på ett projekt tillsammans med några kollegor eller liknande.

   

  Med Jumpstarter.io så tog det mig mindre än en minut att sätta upp ett Wordpress projekt, koppla upp mot Jumpstarter.io, ladda ner filerna i PHPStorm och börja jobba på ett nytt tema. Samma sak med Twitter Bootstrap eller någon av de andra projekttyperna.

   

  För mig passar Jumpstarter.io perfekt för att sätta upp projekt där jag behöver snabbt ha en utvecklingsmiljö och när jag lägger in GitHub i ekvationen så kan jag alltså sätta upp ett projekt och skapa ett repository på under minuten och sedan börja jobba med att skapa nya roliga typer av utveckling.

   

  Jag är mycket imponerad....och nämnde jag att det är gratis?

   

   

   

  [video width=1280" height="720" mp4="http://jimiwikman.se/wp-content/uploads/2014/03/jumpstarter_-_a_next-generation_hosting_platform_1280x720.mp4]

   

   

   

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.



  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in



  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...