Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Invision Power Board 2.2

  Jimi Wikman

  Idag släpptes Invision Power Board 2.2 officiellt, även om filerna fanns för nerladdning redan igår. Som vanligt ligger IPB långt framme med funktioner och användarvänlighet och 2.2 är en dröm att hålla på med. Det kanske mest synbara är den nya personliga portalen funktionen, men det finns en hel del under ytan på Invision Power Board 2.2!

   

  För mig som forum designer och administratör för ett antal forum är ACP'n det som är mest intressant och där har man gjort om layouten ordentligt. Det kanske mest intressanta är säkerhets centret där man lagt ner en hel del jobb på att göra IPB 2.2 så säkert som möjligt. Funktioner som att byta namn på admin katalogen och ta bort ACP länken från själva forumet samt att lägga in en .httaccess fil som ett extra skydd är riktigt listigt, men det är ändå den nya layouten som jag som designer faller för mest. Funktioner i all ära, men det måste vara snyggt och kul att jobba med och det har IPB verkligen lyckats med!

   

  Nu är det dags att prova hur det nya systemet fungerar och se hur den nya funktionen med personlig portal fungerar när det gäller forum design, framför allt i layouter som inte är fluid, utan pixel begränsade. Jag ska även installera nya Bloggen och se hur den är jämfört med den gamla.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...