Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Glöm Pinterest för e-handel, här kommer Want!

  Jimi Wikman

  Pinterest har varit på tapeten ett tag nu som nästa stora marknadsföringskanal för e-handel, men jag är tyvärr skeptisk till dess effekt. En liknande tjänst som heter Want tror jag däremot mycket mer på!

   

  Pinterest är en intressant tjänst som fungerar som en liten klippbok över grafiska element som vi tycker om och jag förstår tanken med att företagen ska marknadsföra sig där. Tyvärr tror jag inte det kommer att fungera så bra som många hoppas även om jag hoppas att jag har fel. Jag tror inte heller att Pinterest kommer att bli särskilt långlivat...tyvärr.

   

  Istället tror jag mer på en tjänst som heter Want från Wanttt.com som fungerar som ett slags mellanting mellan Pinterest och den så vanliga e-handelstjänsten Önskelista. Fast mycket bättre! Jag förutspår stora vinster i konvertering och ökat trafik från Want.

   

  Want fungerar på så sätt att en besökare kan lägga till en produkt i sin want lista genom att klicka på en knapp på webbplatsen eller använda den bookmarklet som finns. Produktbilden tillsammans med information läggs i mitt Want konto under olika kategorier som jag skapar själv. Så långt är det ganska likt Pinterest.

   

  Nu kommer det roliga för på webbplatsen kan vi visa vilka som lagt till produkten i sin Wantlista och vi kan del med oss direkt till sociala medier. Dessutom kan vi bidra med pengar till någons Want vilket är perfekt för att tillsammans hjälpa någon att får sin önskan gå i uppfyllelse!

   

  Want har så många fördelar för e-handel så jag bli alldeles lyrisk och det ska bli spännande att se den här tjänsten utvecklas och när det dyker upp på allvar här i Sverige. Så glöm Pinterest och kika lite extra på Want!

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...