Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Firefox Australis nu i Firefox Nightly channel

  Jimi Wikman

  [vc_row][vc_column width=1/1][dt_fancy_image type=video" media="http://vimeo.com/79509500" style="1" padding="10" align="center" animation="none][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_gap height=50][vc_column_text]Det var ett tag sedan Firefox var min primära webbläsare, men med Australis så finns det en möjlighet att jag faktiskt återvänder! Det kan bero på att det ser väldigt mycket ut som Chrome, eller så är det för att funktionerna är så lockande!

   

  Det är svårt att inte gilla det nya GUIet som Firefox presenterar som även om det känns bekant från Chrome så har det tillräckligt många skillnader för att kännas unikt och genomtänkt. Det är smart och snyggt helt enkelt, men vi får se om det känns lika intuitivt när jag väl får sätta tänderna i det.

   

  Firefox Australis ligger nu i Firefox Nightly channel som förmodligen kommer att landa omkring mars eller så nästa år, så vi får hålla oss till tåls tills dess gissar jag...[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

   

  [gallery columns=5" ids="319,320,321,322,323]

   

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...