Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Papyrus köper Siisti-Piste Oy och blir den största aktören på den finska städmarknaden

  Jimi Wikman

  Papyrus, Sveriges ledande grossist av finpapper, packprodukter och förbrukningsvaror, annonserar idag att de köper upp finska Siisti-Piste Oy vilket gör Papyrys till Finlands största grossist inom städprodukter och hygienartiklar i Finland.

   

   

  Siisti-Piiste Oy omsätter ca 9 MEUR och har en växande position på den finska marknaden. Bolaget har en lokal förankring i södra Finland med ett eget städvaruhus i Ã…bo och är ett mycket starkt varumärke i sin bransch.

   

   

  – Det här förvärvet tillsammans med tidigare förvärv i Sverige stärker Papyrus Supplies position som den ledande grossisten till städ-, service- och Facility Management sektorn i Norden, säger Dan Andersson, Senior Vice President Papyrus Supplies.

   

  – I och med förvärvet av Siisti-Piste Oy blir vi den största grossisten inom städprodukter och hygienartiklar i Finland. Tillsammans blir vi en starkare leverantör till offentlig sektor och kan fortsätta utveckla vårt erbjudande till finska och internationella städ- och Facility Management bolag, säger Perttu Levijarvi, Financial Director Papyrus Finland.

   

  – Vi är väldigt nöjda med att bli en del av Papyrus. Med vår gemensamma position, sortiment och logistik får vi styrkan att växa ytterligare och bättre möta våra kunders framtida förväntningar, säger Olli Lindstedt, VD, Siisti-Piste.

   

   

  Papyrus Sverige AB har sitt huvudkontor i Mölndal, söder om Göteborg. Företaget ägs av Altor Fund II och Triton II Fund. Papyrus Sverige omsätter 1,8 miljarder kronor, varav närmare 40% utgörs av e-handel. Antal anställda: 300 personer.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...