Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Omvälvande och nydanande

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2009/12/stellarium.png">stellariumDen senaste månaden har betytt mycket för mig, på flera olika plan, och det har varit både en omvälvande och smärtsam tid. Det har lett fram till någonting som känns bra och har satt ett litet leende på läpparna ändå.

   

  Den senaste tiden har varit kaotiskt med sjukdom, sjukt barn, avgrävd internetkabel och mycket, mycket mer. Det har lett till en i det närmaste ohållbar situation när det gäller skolarbetet eftersom jag halkat efter så mycket och det har i sin tur påverkat motivation och inspiration, något som är dom viktigaste elementen i mitt arbete.

   

  Den här veckan skulle bli den vecka när jag skulle tenta av ett antal kurser, men efter en vecka hemma med min son så kroknar jag in lagom till den mest hektiska veckan på länge. Typiskt. Nu är det ingen katastrof egentligen, men det fick mig att ta ett steg tillbaka och fundera på framtiden lite.

   

  Efter att ha kikat på dom kurser som kommer framöver så kunde jag konstatera att det var väldigt få kurser som tilltalade mig och frågan är då om jag ska utbilda mig till något som jag inte brinner för eller om det är dags att se över vad jag vill få ut av mina studier. Med det i bakhuvudet så har jag kontaktat ansvariga på Grafisk Teknologi för att se om jag kan byta program, kanske redan efter jul. Jag har ett par kurser "till godo" och eftersom jag har lite att stå på sedan tidigare så hoppas jag att det ska gå bra att byta redan efter jul, men annars så blir det till hösten.

   

  Jag tittar lite på jobb också för att se om jag kan ta ett litet break från studierna ett par månader utan att hamna på fattighuset och inför våren så har jag laddat upp men en hel drös med kurser som jag kan välja och vraka mellan om jag inte skulle lyckas tråckla in mig på Grafisk Teknologi.

   

  Det är sant som dom säger att varje beslutsprocess som leder till förändring är smärtsam, men precis som med att ta bort plåster så är det bättre att göra det fort istället för att dra ut på plågan. Det gör det inte mindre smärtsamt, men mer hanterbart...

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...