Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Office Web Apps - Officepaketet online

  Jimi Wikman

  Nu har Microsoft äntligen gjort sitt officepaket tillgängligt online under namnet Office Web Apps och dom har gjort det bra. Det faktum att hela officpaketet dessutom är tillgängligt utan kostnad gör det hela bara ännu bättre.

  ...

  Office Web Apps är uppbyggt på samma sätt som Google Dokument. Du loggar in via valfri webbläsare och kommer då både åt programmet och dina sparade dokument.

   

  Google Dokument är mer avskalat medan Office Web Apps ser ut som vi är vana vid från Office-paketet. Microsoft utlovar också bättre kompatibilitet, alltså att det ska vara enkelt att öppna dokument som skapats i webbversionen i sitt vanliga Office-program.

   

  Det riktiga programpaketet innehåller betydligt fler finesser än Office Web Apps, och Microsofts idé är att vi ska köra både webb- och programversionen. Du kan exempelvis använda Office-paketet på hemmadatorn men komma åt dokumenten via webbläsaren när du är på resa. Det finns dock inget som hindrar användaren från att helt skippa Office-paketet – och på så sätt spara både pengar och plats på hårddisken.

   

  Källa:

  ...

  [url="http://www.jimiwikman.se/wp-content/uploads/2010/09/web-app.jpg">web-app.jpg

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...