Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Nyfiken på WordPress

  Jimi Wikman

  Inatt satte jag mig ner och kikade lite mer på WordPress för att se vilka möjligheter som finns för att bättre utnyttja dess Blog system. Det jag fann var ganska imponerande och jag kan förstå varför WordPress anses vara en av dom främsta blogskripten. Det finns mängder av funktioner och plugins som kan ändra funktioner och användningsområden så att WordPress kan användas till så mycket mer än bara vara en blog, även om det räcker ganska bra det också.

  Jag har valt att lägga till ett fåtal väl utvalda funktioner som till exempel DiggIt funktionen som länkar till Digg.com som är en av världens största webbsidor för medlemsbaserad information. En fantastisk webbsida där man kan hitta det mesta i informationsväg. Jag har även lagt till ratings och views, mest för att kika hur det fungerar för andra projekt. Inlagt är även en Google Sitemap plugin, en Event Kalender och en plugin för FeedBurner som överför RSS feeds från den här bloggen till FeedBurner för statistik.

  Jag kan ärligen säga att WordPress är ett ypperligt skript med många användningsområden som jag kommer att kika närmare på i framtiden. Nästa projekt med WordPress blir att bygga om layouten till att passa Mortfiles VX.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...