Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Extremely Popular

  Nu bygger vi igen och flyttar till nytt webbhotell

  Jimi Wikman

  Varje sommar, nästan, så är det tid för reflektion och bygga något nytt. I år är inget undantag, men det är en lite större förändring som jag kikar på. Samtidigt så har jag bytt webbhotell för jag hade lite bekymmer hos Oderland som jag försöker klura ut.

  Av en liten slump när jag ändå bytte webbhotell så stoppade jag in Invision Community igen. Jag provade det för ett år sedan på min .com sajt, men kände att det inte riktigt blev som jag ville. När jag nu kikade på det så kändes det riktigt bra, kanske för att jag inte försöker så mycket som jag gjorde förra gången. Det var även anledningen till att jag minskade på ambitionen här på sajten efter att jag dragit iväg lite.

  Nu är det mycket kvar att göra, men så här långt så känns det bra. Funktionerna är ganska ok redan direkt out of the box, även om det ska konfigureras lite. Jag har byggt en början på en projekt portfolio och en ny blogg. Det är väldigt basic än så länge, men det duger tycker jag.

  Skärmavbild-2019-07-24-kl.-10.57.55-102

  Den största utmaningen nu är att fundera på om jag vill köra på engelska eller svenska i framtiden. Jag gjorde ett val för länge sedan att köra på svenska, men i en allt mer internationell situation så funderar jag på att återgå till mitt tidigare engelska koncept. Vid en sådan övergång så kommer det här bloggen att ligga lite utanför, men det kan jag leva med.

  Vi får se vart jag hamnar med mitt beslut, men jag saknar Invision Community och det är en hel del som jag kan göra med IC som jag känner att Wordpress saknar...

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...