Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Multitasking och dyra paket

  Jimi Wikman

  Nu tar jag vara på helgens välsignade tystnad för att köra ordentlig multitasking och förbereda för årets tuffaste inköp (så här långt)...

   

  Just nu jobbar jag på tre plattformar samtidigt och lika många projekt, vilket är både förvirrande och tillfredsställande!  På iPhone så kör jag Twitter och andra sociala nätverk, på Laptopen kör jag epost och IM's samtidigt som jag installerar lite nya skojiga saker och på stordatorn ska Illustrator och InDesign tryckas in samtidigt som jag jobbar på två worksheets och sätter upp nya CSS strukturen för Mortfiles. En helt normal arbetsdag med andra ord ;)

   

  Jag har nu mer eller mindre bestämt mig för att skaffa mig en Nikon D3000 och sedan ska det skrapas ihop lite till stora Adobe paketet, även om det känns hårt.  Det är ju nödvändigt för framtiden om jag ska ta nästa steg och inte fastna i min utveckling, men jag skulle gärna vänta tills CS5 kommer. Dels för att priset på CS4 troligen sjunker dramatiskt och dels för att det finns en del spännande saker som kommer med CS5, som iPhone packager.

   

  Nu lite kaffe och sen kör vi vidare mot nya djärva mål :)

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...