Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Motigt på slutet av sommarens kurser

  Jimi Wikman

  Just nu känns det som att jag trampar mig fram i en leråker med blyskor och det känns mer än lovligt motigt att ta sig den sista biten fram på sommarens kurser.

   

  Först så blev jag dålig och missade sista 48 timmars tentan för PHP, vilket jag verkligen hade velat få avklarat och sen kom diverse otrevliga överaskningar på den ekonomiska sidan som tar tid och energi och nu sitter jag och stirrar dumt på siste uppgiften för Publicering på internet. Sista uppgiften är att göra en Style Guide för ett påhittat företags webbplats och även om det i sig inte är en svår uppgift så vill inte huvudet vara med.

   

  Dels så har jag svårt att sätta mig ner och göra ytterligare en design utan inriktning eller egentligt mål samtidigt som jag jonglerar 6 andra webbdesignprojekt och dels så har jag ordentliga problem med att skapa inte mindre än 3 olika page grid structures, vilket för mig skär sig lite eftersom att det betyder att designen inte ska vara uniform, vilket för mig är ett stort nej,nej när det gäller att skapa en webbdesign.

   

  Det hjälper inte mycket att mallen vi ska utgå från är at&t's design system från 2006 som är så hopplöst ful och dåligt uppbyggd att jag nästan får tårar i ögonen...

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...