Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Mortfiles VX tuffar på

  Jimi Wikman

  Mortfiles VX fortsätter att tuffa på och det är snart dags för dom större förändringarna, vilket också innebär att det är dags för en del investeringar. Först ut blir troligen ModernBill v5 som ska implementeras och göras om så att en mer komplett kontrollpanel blir gjord. Det betyder en del ändringar eftersom det ännu inte finns stöd för olika språk och så klart en hel del konfigureringar för att få allt klart att användas. Kontrollpanelen för kunderna är den biten där det blir mest jobb och för att bibehålla support via Kayako blir ska jag uppgradera nuvarande skrip och knyppla ihop ModernBill med Kayako.

   

  När ModernBill är färdigt blir nästa projekt Kayako som ska kodas om för den nya layouten och med ett nytt språkstöd. Det kommer att följas av en uppdatering av ArticleLive och lite mer kodning för att klämma in den i den nya designen, en ny forum layout och så slutligen en total renovering av den här bloggen strax innan release som jag hoppas kommer till hösten.

   

  Saker rör på sig ganska bra nu och det känns bra. Informationen flyter på bra och den nya layouten inspirerar ordentligt. Kommer att börja på webbhotell sektionen imorgon och borde kunna gå över på Portfolio innan helgen är slut, vilket innebär att jag bara har resurs sektionen kvar när det gäller statiska sidor och kan börja med dom knepiga delarna i slutet av Maj.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...