Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Mortfiles VX expanderar

  Jimi Wikman

  Mortfiles VX är på stark tillväxt bakom kulisserna och nu tar vi steget ytterligare lite längre och implementerar flera resurser speciellt anpassat för webbdesign för den svenska marknaden.

   

  Få saker är så frustrerande som att utveckla en ny sida baserat på en tidigare eftersom det man på något sätt låser sig till befintliga funktioner, men samtidigt är det oerhört stimulerande att se hur saker och ting utvecklas till någonting nytt. Mortfiles VX är baserat på gamla mortfiles.com och som sådant började utvecklingen i samma anda, men snart blev det tydligt att Mortfiles VX kommer att bli så mycket mer än vad Mortfiles.com någonsin var.

   

  Just nu sitter jag och knåpar ihop dom sista detaljerna på Mortfiles länksektion som är helt fantastiskt om jag får säga det själv. En del detaljer ska fortfarande tas om hand och det blir ett par dagar för att få allt som jag vill (perfektionisten slår till igen) och det är främst layout och språk som ska pillas lite med samt en del optimering för SEO. Som allt annat på Mortfiles så är länksektionen inriktad på webdesign och webutveckling och det finns 3 olika möjligheter för länkägare att får mer uppmärksamhet:

  • Uppmärksammad Länk - Dessa länkar ligger näst högst upp i sin kategori och roterar dessutom under alla kategorier. Ovanför finns intressant läsning.
  • Banner reklam - En roterande reklam banner (468x60)  ligger högst upp på alla sidor
  • Intressant Läsning - Möjlighet att lägga in artiklar eller reklam på separat sida som sedan listas högst upp i sin kategori.

  Många detaljer som link popularity, pagerank och möjlighet till recensioner och röstning finns självfallet liksom funktionen att lägga till en länk tillbaka och slippa rel=nofollow på sina länkar. Jag är rätt nöjd med resultatet.

   

  Jag sitter också och kikar på möjligheten att lägga in ett socialt nätverk liknande facebook, fast på svenska och fokuserat mot webdesign/webutveckling. Det är en ganska stor kostnad dock, så vi får se hur det blir med det. Det ligger på listan över saker att investera i iallafall, men den listan har en del andra trevliga saker också så vi får se hur tidigt ett socialt nätverk kan dyka upp på Mortfiles.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...