Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Mortfiles utvecklingsblogg v2

  Jimi Wikman

  crystal_clear_app_3d.pngDå börjar det närma sig med en rejäl uppdatering på Mortfiles utvecklingsblogg efter lite mer än ett år i "Beta" status. Dels blir det en del ändringar rent designmässigt och en anpassning till den nya layouten, men under ytan blir det betydligt fler ändringar så att bloggen blir både SEO anpassad och mer användarvänlig.

   

  Mortfiles utvecklingsblogg har varit förhållande välbesökt med tanke på hur dåligt uppsatt den är och hur lite som skrivits under det dryga året den varit i bruk, men nu när nya sidan börjar tuffa på ordentligt så är det dags att kika på en uppdatering av bloggen.  Framförallt är det en rejäl omkodning som ska till med ny layout i CSS och en optimering gentemot SEO så att bloggen får den uppmärksamhet den förtjänar även från sökmotorerna.

   

  Jag har satt upp en testblogg baserat på nya Wordpress 2.5 som är lite annorlunda mot vad man är van vid, men ändå på något sätt lite bättre, iallafall så långt som jag har haft möjlighet att testa. Först ska den nya layoten knypplas in och sen kommer det att bli en del testande med plugins innan det är dags att bestämma sig hur den här bloggen ska se ut.

   

  Det blir även en del undersökande gällande RSS och hur den delen kan utvecklas samt en hel del annat smått och gott. Om någon vill vara delaktig i att testa och utvärdera utvecklingen på testbloggen är ni välkommna att höra av er.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...