Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Mortfiles Skripts på väg

  Jimi Wikman

  kivio.pngMortfiles har under en tid diskuterat med Interspire angående deras program för att återförsälja deras produkter och resultatet har blivit ett partnerprogram som nu i dagarna äntligen öppnat portarna så att jag har kunnat kika på dom vilkor och priser som gäller som partner.

   

  Med detta så kan jag äntligen sätta igång med planerna att inkludera Interspires skript till Mortfiles arsenal av tjänster och jag väntar nu på att kunna installera den nya webshopen som kommer att släppas innom ett par veckor för att se hur jag ska använda den på bästa sätt här på Mortfiles.

   

  Totalt blir det 9 skript som kommer att läggas till: ActiveKB, ArticleLive, DevEdit, FastFind, SendStudio, SiteCenter, StoreSuite, TrackPoint och WebEdit. Av dessa så använder jag här på Mortfiles ArticleLive för artiklar och FastFind för sökningar och jag planera att lägga till SendStudio och StoreSuite innom kort.

   

  Vidare så finns det planer på att skapa en del plugins på DevEdit för bland annat WordPress och en del funderingar på möjligheterna att ha hostade versioner av skripten. Som vanligt har jag stora planer för Mortfiles skriptsektion som förutom Interspires produkter även kommer att innehålla Movable Type och senare en del andra skript.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...