Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Mortfiles portfolio och Facebook Connect

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2008/12/fb_-connect.jpg">fb_-connect.jpg

  Mortfiles portfolio är nu helt integrerat med Facebook Connect och eftersom det är en Portfolio så passar det bra att fokusera på just Facebook som autentisering för att undvika negativa spam kommentarer från konkurrenter och avundsjuka personer.

   

  Mortfiles portfolio har nu en loginbox för att kunna logga in med sitt [[Facebook]] konto och sedan får varje medlem en egen profilsida. När medlemmarna skriver kommentarer så blir kommentarerna automatiskt godkända och man kan välja om man vill att kommentaren även ska visas på sin profil på Facebook eller inte. Väljer man att visa kommentaren kan man välja mellan 3 olika sätt att presentera den: hela posten, komprimerat eller bara 1 rad. Om man vill ha det likadant varje gång kan man även välja ett sätt och så blir det lika varje gång. Jag är inte säker på om det går att ändra i efterhand dock, så det får jag kika på.

   

  Kommentarer som man postar läggs sedan under personens profil också på portfolion så att man kan se personens aktivitet och jag ska se om det går att vidareutveckla ytterligare framöver och på så sätt skapa en mer dynamisk profil. Just nu fokuserar jag dock på layouten och på att få den här bloggens design klar någon gång! I framtiden så ska jag utveckla detta ytterligare och kanske lägga till Google Friend Connect och kanske OpenID som alternativ.

   

  Jag skulle behöva lite hjälp med att testa den nya portfolion, så om någon vill vara med och testa och har ett Facebook konto, så skriv en kommentar så skickar jag en inbjudan.

   

  [gallery=1]

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...