Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Mer Facebook Connect

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2008/12/fb_-connect.jpg">fb_-connect.jpg

   

  Att integrera Facebook Connect är förhållandevis enkelt, men väldigt tidskrävande om man, som jag, inte har en bakgrund i programmering. Därför känns det bra att ha fått ett positivt besked angående att integrera Mortfiles kundcenter med Facebook Connect så att jag kan använda tiden till något annat...som att finansiera integrationen.

   

  Det stora projektet inför 2009 blir således att integrera Invision Powerboard 3.0 med Facebook Connect på ett lämpligt sätt. Förutom att kunna logga in med Facebook Connect vill jag kunna utnyttja funktionerna att kunna bjuda in sina vänner och även ta vänsystemet ett steg längre med Facebook Connect. Det kommer att bli en riktig utmaning, men om jag får till det kommer det att bli riktigt, riktigt bra.

   

  Om, eller snarare när, jag får till integrationen mellan Facebook Connect och Invision Powerboard så funderar jag på att koppla ihop dom olika sektionerna och bygga en funktion för en sorts snabbprofilsom finns på alla sidor av Mortfiles där man kan se status för olika saker, som om man fått ett PM på forumet och liknande. Inte helt säkert om eller när en sådan funktion kan dyka upp dock eftersom fokuset troligen kommer att hamna på innehåll över funktion under 2009.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...