Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Men det var väl själva f**n!!

  Jimi Wikman

  Jupp, idag är en sådan där dag då man vill få iväg junior till dagis så man kan sitta och småsvära för sig själv utan att få dåligt samvete över att man förstör ytterligare en generation med mina känsloyttringar...

   

  Det började igår med att iTunes bråkade...ordentligt. Varje gång jag försökte göra någonting som hade med iTunes att göra på iPad så låste den sig och varje gång ville iTunes att jag skulle uppdatera mina ekonomiska uppgifter. Efter att ha försökt ett par gånger så låste iTunes alla möjligheter att ändra uppgifterna i 30 dagar. Heja. Så nu kan jag varken ladda ner, köpa eller uppdatera några applikationer utan att låsa iPad. Jag provade att göra en återställning, vilket var precis så intressant som du kan tänka dig. Det tog 6 (!!) timmar att göra en sketen säkerhetsbackup, vilket motsvarar 3 timmar per GB.

   

  Idag på morgonen så får jag brev från Apple att dom gjort nya "säkerhetsändringar" som ställer till det för en del, men jag kan ju köpa ett presentkort så länge...ja, det hjälper ju oerhört mycket? Jag blir så trött på Apple ibland och framförallt på deras skitprogram iTunes som verkligen borde göras om från grunden för det suger, speciellt på PC där det fungerar lika bra som att fånga fisk med händerna, dvs det går, men du får ha ett jäkla tålamod och får räkna med många timmars misslyckande. Sen att jag fortfarande inte kan köpa tvserier eller film utan att behöva köra genom proxy och annat skit gör mig vansinnig!

   

  Igår fick jag också ett mail från högskolan och mina lärare där och av någon anledning så vill dom träffa klassen för att ge information om examensregler och förändringar i en labbsal. Totalt 10 minuters information som vi ska ta i anslutning till föreläsningen som slutar 9.45. Låter inte så farligt, men jag går inte den kursen och är alltså inte i skolan alls den dagen, vilket betyder att jag ska lämna över dagislämningen till min fru, åka buss fram och tillbaka till Borlänge och betala ~80:- för bussbiljetter...för 10 minuters information om examensregler och förändringar i en labbsal?

   

  Nej, jag tror inte det kommer att hända. Förstår inte hur svårt det är att skriva ner sånt på ett papper och maila ut istället? Frågor om examensregler lär ju dyka upp igen under programmet, så varför inte bara ha det på papper så det går fort att maila ut när dom kommer? Sen att man ska hålla på och ändra schema titt som tätt utan att meddela gör mig vansinnig!  Är det så svårt att sätta upp ett RSS flöde med ändringar eller maila ut när man gör schemaändringar? Nu får man gå in varje dag och försöka hitta kursen, bara för att se om någon ändring gjorts...sånt gör mig irriterad.

   

  Mest irriterad blir jag dock av att den här förkylningen vägrar ge med sig och eftersom bihålorna och näsan är helt igenkorkade, framförallt på nätterna, och halsen är svullen och öm så får jag i mig alldeles för lite luft, så jag är permanent trött. Att sitta framför datorn och försöka vara kreativ samtidigt som hjärnan försöker gå i ide och att min "att göra hög" bara växer känns förbannat irriterande!  Som tur är så har jag min Jedi morgonrock att gömma mig i så jag kan muttra och se cool ut på samma gång...

   

  Har du haft sådana här dagar också? Kan du dela med dig för jag tror att andras olyckor kan pigga upp på något sätt :)

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...