Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Marknadsföring i teori och praktik

  Jimi Wikman

  Jag sitter och pluggar marknadsföring för fulla muggar och det går så väldigt långsamt. Varje nytt stycke får mig att driva iväg i tanken till hur det kan appliceras på Mortfiles!

   

  Jag bläddrar fram i snigeltakt bland en inte helt lättsmält bok av Björn Axelsson och Henrik Agnedal vid namn "Professionell Marknadsföring" och det är många oh och ah som slipper äver mina läppar och jag kan bara undra i mitt stilla sinna varför i hela friden jag inte läst den tidigare!

   

  Här blandas teori med verkliga exempel och även om jag stör mig lite på att boken svamlar en massa här och där och att den är skriven som en akademisk rapport snarare än en utbildningsbok, så förlåter jag det i takt med att min anteckningsbok fylls med höstens marknadsföringsplaner! Jag nickar leende här och där också när jag ser att jag gjort bra val även om dom inte varit 100% medvetna alla gånger och jag lär mig allt mer vad jag bör fokusera på när det gäller segment och företagsprofilering.

   

  Av dom dryga 30 talet böcker jag köpt under mina två år på Högskolan så kommer den här boken att vara kvar i bokhyllan även efter tentan förhoppningsvis är avklarad!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...