Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Långsam återgång på projektsidan

  Jimi Wikman

  Min lillebrors allt för tidiga bortgång har ställt det mesta på huvudet och även om jag fortfarande känner det som att jag försöker arbeta i en torktumlare så börjar saker och ting långsamt återgå till något som kan liknas vid normalt.

   

  Dom senaste veckorna har varit omtumlande och jag misstänker att det dröjer till nästa vecka innan jag kan börja få någon styrsel på saker och ting, men det känns iallafall som att huvudet har lite lättare att fokusera nu när begravningen börjar närma sig och förberedelserna börjar falla på plats.

   

  Stackars Kodmyran har fått vänta längre än vad som är rimligt, men som tur är så är Katrin och Erik mer än förstående. Nu är det dock dags att sätta fart med webbplatsen så den kan lanseras. Index är så gott som klar med smärre CSS fixar och undersidorna ska gå fort när det väl är klart.

   

  Tyvärr så ligger jag också lite efter med skolarbete också, vilket jag måste ta tag i så jag inte hamnar för långt efter så det påverkar projektarbeten på Mortfiles. Lyckligtvis så är det inga stora saker som ska göras, men även den mista sak känns oöverkomligt just nu. Jag hoppas det ska ändras till nästa vecka.

   

  Mortfiles NX hamnade lite efter tidschemat också, men där har jag haft lite tur med framförallt Kundcentret där Cpanel integration redan är på gång liksom en konverterare från det gamla systemet. det gör att övergången blir smidigare även om det blev en liten fördröjning. Även andra delar av IPB's serie av produkter går framåt i betydligt högre takt än jag hade tänkt, vilket är mycket positivt!

   

  Just nu fokuserar jag på begravningen på fredag, men projektarbetet börjar långsamt få lite momentum igen även om det går lite långsamt än.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...