Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Lägg in eböcker i din Kindle app

  Jimi Wikman

  Jag beställde just två böcker från A Book Apart tillsammans med deras motsvarigheter som eböcker som jag vill läsa genom min Kindle app på min iPad, vilket gick förvånansvärt enkelt.

   

  Det blev böckerna CSS3 for Webdesigners av giganten Dan Cederholm och HTML5 for Webdesigners av Jeremy Keith som slank ner i kundkorgen idag, både som fysiska böcker (kan möjligen bli priser i framtida tävlingar) och som e-böcker. Tanken var att jag skulle läsa dom på min iPad och jag är ju lite småförtjust i min Kindle app, så helst ville jag ha dom där.

   

  Kindle appen är inte gjord för att enkelt kunna lägga in böcker som inte är köpta på Amazon, men till skillnad från det evigt strulande iTunes så var det inte alls så svårt att lägga till böckerna trots detta.

   

  Det jag gjorde var att ladda ner iPhone Explorer som ger dig en fin överblick över din iPhone eller iPad på samma sätt som om den var en extern hårddisk eller USB minne. Under apps/kindle/documents/ebooks drog jag helt enkelt över .mobi filerna för dom två böckerna och när jag startade Kindle appen så låg böckerna och väntade på mig.

   

  Nu har jag alla funktioner som Kindle erbjuder med bokmärken, layoutinställningar och Kindle kommer ihåg vart jag slutade läsa sist så jag kan snabbt komma igång igen. Jag är väldigt nöjd och gillar Kindle appen allt mer för min iPad.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...