Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Klout score Chrome tillägg - för dig som vill ha koll

  Jimi Wikman

  [extract]Klout är en rolig liten tjänst som kikar igenom dina aktiviteter på Twitter, Facebook, LinkedIn och snart även FourSquare och sedan beräknar hur mycket du påverkar dina vänner och bekanta. Nu finns även ett tillägg till chrome för klout.[/extract]

   

  Klout och deras Klout score är ett intressant system som kanske inte är helt rättvist eftersom det baserar sina värden på hur andra svarar på dina "handlingar" och inte egentligen om dina handlingar har någon genomslagskraft. Det betyder att varje gång någon gillar något på Facebook så ger det utslag eller om en tweet retweetas och så vidare.

   

  Andra faktorer som hur stor räckvidd dom som retweetar eller gillar dina poster räknas också in och det ger en hyfsat träffsäker siffra på hur inflytelserik du är bland dina vänner och bekanta och vilken räckvidd du har när det gäller att få ut dina budskap i sociala medier. Det är inte helt perfekt, men ändå förvånansvärt träffsäkert om man kikar på vilka personer som får högre eller lägre värden.

   

  Det finns ett tillägg till Chrome som jag favoriserar just nu som automatsikt lägger till Klout score till Twitter.com's flöde, något som inte bara ger ganska bra överblick av dina followers utan också ser ganska snyggt ut om jag ska vara ärlig. Själv har jag en Klout scoure på just nu (ska bli kul att se vart det hamnar om ett år tex) efter att jag la till LinkedIn där jag inte är så aktiv än.

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...