Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Extremely Popular

  #Jimi's profiler - ny serie under 2018

  Jimi Wikman

  Under december månad har jag börjat samla in material för en serie intervjuer som kommer under 2018. Ambitionen är hög så vi får se om jag lyckas trots mitt höga arbetstempo, men med din hjälp så tror jag att jag kan få ihop totalt 50 intervjuer under 2018!

   

  Anledningen till att jag påbörjar något av den här magnituden är att jag i slutet av oktober kände att jag hade lite dålig koll på vad alla olika bolag inom Claremont gör och vilka cheferna är egentligen. Så jag började med att bjuda ut alla cheferna för att lära känna dem bättre.

   

  Allt eftersom så började jag sträcka ut mina tentakler och jag har nu flera personer utanför Claremont som jag ska ta en promenad med och lära känna bättre. Även om det är många kvinnor som jobbar på Claremont så saknar jag fortfarande kvinnliga profiler så jag tar glatt emot tips på personer som du skulle vilja lära känna lite bättre.

   

  Intervjuerna är tvådelade med en del där personerna får berätta lite om deras företag och vad de gör. Den andra delen är mer personlig och fokuserar på att lära känna personen lite bättre. Sedan avslutas intervjun med vem personen i intervjun skulle vilja ställa en fråga till i sin tur.

   

  Förhoppningen är att kunna träffas på riktigt över en lunch och en promenad, men det går så klart bra med att svara på frågor via mail eller telefon också om det passar bättre. Vi är alla lite upptagna med livets alla äventyr ibland.

   

  Så, vill du vara med och presentera dig och ditt företag så säg till. Om vi känner varandra eller inte spelar ingen roll, jag älskar att lära känna nya människor lika mycket som att träffa gamla vänner. Så var inte blyg utan skriv en kommentar här så försöker vi få till ett samtal tillsammans under 2018!

   

  OBS! Missa inte den spännande intervjun med Margit Mattson nästa vecka!

   

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...