Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  IP.Content - inte direkt det lättaste att komma in i

  Jimi Wikman

  IP.Content är ett fantastiskt kraftfullt system som verkligen kan göra allt...bara du förstår hur du ska få allt att göra som du vill, för det är verkligen inte lätt att komma igång!

   

  Vid första anblicket är

  skrämmande och förvirrande och det blir inte mycket bättre när man väl sätter igång och försöker skapa något, men man anar potentialen som verkligen är kraftfullt! När man väl börjat förstå hur databasfunktionen fungerar så dyker ord som "Wow"" och "Fantastiskt" upp flera gånger, men sedan börjar det bli lite knepigt att få ut informationen från databasen. Man bör ha ganska god koll på PHP för att kunna luska ut hur man fåt ut variablerna i själva innehållet, för det är långt ifrån självklart i många fall och rynkorna dyker upp ganska fort om man som jag bara har halvbra koll på PHP.

   

  Ju mer jag kikar på systemet, ju mer gillar jag det trots detta och jag ska fösöka bygga upp en ny portfolio med hjälp av IP.Content och därefter bygga en ny blogg, något som kommer att bli lite knivigare för jag måste försöka överföra alla poster i den befintliga databasen på rätt plats också, vilket kanske inte blir helt lätt. Fördelen blir att allting blir helt drivet av IPB och att allting kan expanderas som jag vill med fler funktioner och nya layouter genom IPB's teman :)

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...