Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Gratis Wordpress blogg hos Mortfiles.se

  Jimi Wikman

  Vill du ha en egen Wordpress blogg, helt gratis under 2014? Då har du möjligheten att få det här och nu! Jag ger nämligen bort ett Webbhotellkonto med tillhörande Wordpress installation varje dag fram till jul! Ett av dessa kan bli just din julklapp.

   

  Många drömmer om möjligheten att kunna sätta upp en egen blogg, eller webbplats, men drar sig lite för att det verkar dyrt eller krångligt. Därför ger jag möjligheten att få ett gratis webbhotell där jag personligen installerar Wordpress åt dig och hjälper dig komma igång. Domännamnet ingår inte, men om du inte har ett domännamn kan du köpa ett domännamn hos Binero eller Citynetwork (tipsa gärna om fler som har billiga domännamn nu) för 10-15 kronor för ett år.

   

  Ditt webbhotellkonto är helt gratis under 2014 och vill du sedan fortsätt hos Mortfiles.se efter din gratis period så får du 50% rabatt på webbhotell så länge du är kund på Mortfiles.se. Det betyder att du betalar 20 kronor per månad istället för 40 kronor för baspaketet.

   

   

  Hur ska du då kunna ta del av detta erbjudande?

  Du behöver bara gör en endaste sak: Skriv en kommentar om varför just du ska få dagens pris! Varje dag postar jag en ny bloggpost och varje dag får en person (oftast) möjlighet att få ett gratis webbhotellkonto med Wordpress installerat. Just den här posten ger inte bara ett, inte bara två utan hela 7  gratis webbhotellkonton med Wordpress, så skriv en kommentar nu!

   

  Lycka till!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...