Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Fler Projekt för Mortfiles

  Jimi Wikman

  Mortfiles har inte släppts än för den svenska marknaden, men redan rullar projekten in. Senast i raden är ett nytt projekt för ett e-handelssystem på väg ut och ett konsult jobb med kontrakt på 20 hemsidor.

   

  Det rullar på för Mortfiles och knappt har dom senaste projekten Gudinnans Oas, Formsak och Rosengården rullats ut innan nya spännande utmaningar kommer in och som det ser ut så blir det fler projekt längre fram i höst!

   

  Ett nytt e-handelssystem är på gång och Mortfiles har fått den stora äran att utveckla hemsidan tillsammans med blogg och support skript samt att skapa en grund design för e-handelslösningen. I förlängningen blir det ytterligare ett par layouter för e-handelslösningen och ett nära samarbete för framtida kunder som vill ha en unik design för sin e-handelslösning. Det är ett spännade projekt och jag ser fram emot att sätta tänderna i det så snart som möjligt.

   

  Ett samarbete mellan Mortfiles och ett annat webbdesign företag har bekräftats och ett kontrakt på 20 webbdesign templates har gjorts upp. Detta innebär att Mortfiles osynligt står bakom dessa hemsidor där Mortfiles är ansvarig för design och grund kod för en template innan den lämnas över till samarbetspartnern. Detta samarbete ger ett välkommet tillskott i kassan för vidareutveckling av Mortfiles och säkerställer den vision som Mortfiles har som ett av sveriges mest kompletta webbplats för webbdesign och webbutveckling.

   

  Med dessa glada nyheter gör Mortfiles ett starkt år trots avsaknad av en svensk hemsida, vilket bådar gott för 2008!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...