Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  EmeraldAce.com och Mortfiles VX

  Jimi Wikman

  Idag har jag lagt ner EmeraldAce.com, mitt Poker projekt, och flyttar nu över forum och blog till Mortfiles VX samt lägger in en redirect från EmeraldAce.com till Mortfiles.se. Det forum/blog skin som jag hade där kommer att byggas om lite och sen finnas till försäljning i Mortfiles VX's webshop tillsammans med andra forum skin.

  Anledningen till att jag lägger ner EmeraldAce.com är att det inte finns tid till att utveckla forumet och för att det tycks dra till sig alla möjliga skumma element som envisas med att lägga in spam och annat roligt i både forum och länklistorna/toplistan. Jag gillar dock forum skinnet som tillsammans med layout för blog och länkar kommer att säljas som paket på Mortfiles VX. Troligen kommer det att finnas möjlighet att köpa tillsammans med alla smilies i ett stort paket.

  Att jag flyttar licensen är för att det på Mortfiles VX kommer att finnas ett hel svenskt forum och ett engelskt. Kan låta lite extremt att ha två forum, men jag känner att det är viktigt att verkligen fokusera diskussionerna på det sättet istället för att lägga ihop två språk i ett forum. Det Svenska forumet blir ett forum för dom olika delarna av Mortfiles VX, men också ett arbetsredskap där olika projekt blir upplagda under tiden dom är i produktion.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...