Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Det nya supportcentret är på gång

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2009/09/vlc.png">vlcKlockan är som vanligt mitt i natten när jag jobbar igenom lite detaljer angående det nya supportcentret som ska tas i bruk här på Mortfiles och mina planer har ändrats lite angående uppställningen, men jag hoppas att det ska bli till det bättre.

   

  Det nya supportcentret ska bli första steget mot den uppgradering som ska göras på kundsidan och nu tar jag i rejält. Jag kommer nu att separera dom olika bitarna som support/FAQ som är en allmän sektion, kundcentret som är det ekonomiska centret enbart för kunder och kontrollpanelen för webbhotellet (Cpanel) som enbart är för Webbhotellkunder. Genom att göra det så blir det mindre krångel med att man måste gå genom en central punkt oavsett vart man vill ta vägen och oavsett vilken roll besökaren har (gäst, kund, webbhotellkund).

   

  Den allmänna supportsektionen kommer att ha information om drift, vanliga frågor, nedladdningar, forum, kontaktinformation och ticketsystem där driftinformation, kontaktinformation och vanliga frågor kommer att drivas av Wordpress och både tickets, nedladdningar och forum kommer att drivas av IPB3 (!). Med IPB 3 som bas för det nya ticketsystemet så blir det en mycket flexibel miljö som jag hoppas ska kunna vara till nytta för såväl kunder som utomstående med den nya funktionen där poster filtreras så att medlemmarna endast kan se sina egna trådar. Det ger en ganska unik miljö där jag slipper blanda kunder med icke-kunder i det ekonomiska systemet och jag får alla dom funktioner som IPB3 har att erbjuda. Jag tror det kan bli riktigt bra, både för mig och för kunder och besökare.

   

  FAQ databasen och driftinformationen kommer att drivas av Wordpress och det känns på något sätt skönt att kunna använda sig av det systemet för att verkligen få igång ett interaktivt hjälpcentrum som inte begränsas utan har alla dom möjligheter som Wordpress kan erbjuda. Det inkluderar såväl text som film och ljud, vilket ska bli riktigt, riktigt spännande! Jag har tänkt sätta mig ner och börja göra videofilmer på olika moment när det gäller webbhotellet framförallt, men även en del standardfilmer för Wordpress till webdesignkunderna.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...