Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Det går framåt...långsamt

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2009/09/config-date.png">config-dateDet är helt vansinnigt så långsamt allting går just nu, troligen för att jag försöker göra allt samtidigt...puh. Idag gick det iallafall lite framåt med såväl Indigobi och swedishlifecoaching projekten och fick en förfrågan om ytterligare ett jättetrevligt projekt, men nu innan nattkröken hann jag med Mortfiles lite också.

   

  Jag har hunnit med en liten uppdatering på Mortfiles förstasida där det nu ligger lite nya funktioner inbakat med hjälp av jQuery tabbar. Det blev lite problematiskt eftersom dom gamla tabbarna använde sig av ett annat system och dom fungerade dåligt ihop, så jag fick byta ut dom mot det nya och sedan dra in med AJAX för att undvika konflikter. Jag la även in lite godsaker som ett tabbat center för portfolion (som ska byggas om...sen) och en tabbad sektion för Twingly och Twitter för att ge lite länkkärlek tillbaka till dom som länkar hit.

   

  Även supportsidan fick sig en liten knuff idag när jag pillade lite på index sidan som än så länge ser ganska horribel ut. Det blir en vanlig design som känns igen hos bland annat Kayako och WHMCS, men nu med länkar till alla avdelningar överst och sedan ett tabbat fält med dom nyaste händelserna bland supportrelaterade element, ungefär som på mortfiles förstasida.

   

  Själva delen för FAQ/Vanliga frågor kommer att vara det jag fokuserar på efter det och där blir det en lite annorlunda upplägg eftersom det ska bli en slags directory. Det som blir skojigt är att det nu blir möjligt att dels lägga in film i form av screencasts, men också att jag kan utnyttja Apture och Wikilänkar på ett riktigt spännande sätt för att ytterligare dimensioner till varje FAQ.

   

  När det gäller ticketsystemet baserat på IPB3 så ser det mycket bra ut, men jag måste jobba lite på att få in en del funktioner på ett smidigt sätt som blir enkelt för användarna, och för mig, att använda. Jag ser verkligen fram emot att få börja använda det systemet, men det dröjer nog ett tag till innan jag kan avsätta tid till att göra klart det.

   

  Mina dagar går nämligen åt till skolarbete i ganska hög utsträckning nu med nya labbar varje vecka som måste göras och många långa dagar på föreläsningar som suger orken ur själen, på gott och ont. Det är lite stressande, men det ska nog snart bli bättre hoppas jag.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...