Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Den nya designen tar långsamt form

  Jimi Wikman

  Den nya designen för jimiwikman.se börjar långsamt ta form och jag blir allt mer nöjd med den. I takt med att designen tar fart så kommer fler funktioner från IPB som jag ser fram emot, som till exempel den nya ”best answer” funktionen, bättre SEO funktioner och Microformats.

   

  Den nya designen tar långsamt, långsamt form och jag har hunnit slå ihop databaserna från Mortfiles.se och jimiwikman.se med gott resultat redan. Redan nu känns det som att jag skulle kunna börja koda in ramverket och påbörja transformeringen av sajten, men eftersom jag är lite krasslig fortfarande så väntar jag en stund till.

   

  Jag har kikat en hel del på hur jag ska sätta upp olika delar av sajten, som till exempel sektionen för recensioner och sektionen för projektbeskrivningar som kommer att bli riktigt spännande att sätta upp. Ju mer jag leker med olika tankar, ju större blir planerna och med ett system som är så flexibelt som IPB så finns det egentligen inga begränsningar.

   

  I Fas 1 kommer jag dock att fokusera på några få områden så att det inte drar ut på tiden innan jag kan lansera. Det blir bloggen så klart, ett galleri, ett forum, ett nedladdningssystem, ett kalendersystem med bland annat event och så ett system för bugghantering och förslag av olika slag. I fas 2 kommer jag att bygga upp databaserna för projekten, recensioner, ett videogalleri, en Twitter katalog och en del annat smått och galet som jag kommer på.

   

  Jag kommer att fokusera sidan i fyra intresseområden: Neurowebdesign (usability, ux, konverteringsdesign osv), E-handel (allt som har med ehandel att göra), Grafisk design (Photoshop, InDesign, Illustrator, 3D osv) och Frontend programmering (CSS, HTML, JS osv). Varje del kommer att få en egen sektion där jag samlar olika typer av information om de olika ämnena.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...