Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Bygger nytt kontor med nya leksaker

  Jimi Wikman

  Mitt i all kaos och snörvlande så har jag tagit beslutet att nu ska kontoret göras om och det rejält med nya möbler och nya leksaker...fast det får inte kosta för mycket så klart!

   

  Det är nu många år som jag har haft både skrivbord och kontorsstol och det märks. Mina gamla bokhyllor tar upp värdefull yta i mitt lilla kontor och det står lite för många saker på lite för konstiga platser för att jag ska vara riktigt nöjd. Organisation måste man ha för att få någonting gjort och som designer så är ljus väldigt viktigt, så det ska jag åtgärda nu har jag tänkt. Ut med det gamla och in med det nya.

   

  Mina gamla bokhyllor byts ut mot ett par liggande vita bokhyllor med svarta, röda och gråa lådor och skrivbordet kastas ut och ersätts med ett nytt svart skrivbord i tvåmetersklassen med vita förvaringsmöbler under där den ena ska inhysa datorn. Ny kontorsstol där jag lutar åt orange så det ser ut som jag sitter och lyser lite i rummet. Mina gamla hårddiskar i olika utformningar och storlekar får ge plats för en helsvart 2TB disk som passar bra bredvid min helsvarta HP skrivare.

   

  På skrivbordet så gjorde jag just något väldigt dumt och beställde två

  som ska sitta på en 
  så jag får upp skärmarna och ger lite större arbetsyta jämfört med min lilla 22" skärm som jag sitter på nu. Det som är kvar att klura på nu är tangentbord och mus där jag inte är helt säker på att jag vill köpa ytterligare ett microsoft natural ergonomic keyboard 7000 eller om jag ska prova något nytt, som
  .  Kanske kan sikta på en
  som komplement då nästa år, fast jag har ingen aning när jag ska hitta tid att spela något ärligt talat.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...